joi, 18 decembrie 2008

de ce anti vintage police?

ei bine, blogul acesta are o singura tinta: http://yourvintagepolice.blogspot.com/

de ce? pentru ca m-am saturat de marlanie, de tarania si porcaiala ridicata la rang de arta, de mustruluiala nesimtita si plina de injurii, de aere si ifose de mare cunoscator, de vocabularul de mahala, de tzatze in general.

pentru ca daca vrei sa faci "educatie" asupra ceea ce inseamna vintage (care pana la urma e doar o moda, ca multe alte mode...) ar trebui sa iti adaptezi vocabularul, nu sa cobori sub nivelul minim de "7 ani de-acasa" si nici sa ridici sictireala la rang de curs universitar.

pentru ca pana la urma, atata vreme cat proprietara acestui blog Vintage Police are si un alt blog comercial, se face vinovata de practici neloiale (da, da, ti-am lasat un comentariu :) ) fata de proprietarele de blog pe care le desfiinteaza (ma rog, exista un grup de 2-3 prietene ale respectivei care beneficiaza de reclama pozitiva... iui...)

si nu in ultimul rand, pentru ca cineva mi-a zis ca a plans trei zile dupa ce vintage police a porcait- o in ultimul hal pentru o greseala de scriere (nici macar de gramatica...).

vintage police aparuse ca o idee buna, pana cand a cazut in pacatul mizeriei si al vocabularului de doi bani... ceea ce nu am inteles. de ce nu se poate folosi un limbaj care sa nu jigneasca? de ce nu se poate explica frumos, pentru ca sunt convinsa ca multe proprietare de blog sunt dornice sa invete, si apoi sa si fac un ban de-o cola de pe urma celor invatate... (intre noi fie vorba, articole de genul celor despre dantela publicate pe VP sunt binevenite si extrem de interesante!)

sunteti libere sa comentati aici, daca vrei sa postati, dati un email la antivintagepolice@yahoo.com

have fun! dar fara injuraturi, va rog, fara mahala, fara porcarii... vorbiti frumos, ca asa se cade! va sterg comentariile daca gasesc cuvinte urate...

72 de comentarii:

  1. pfiu
    in primul rand, multumesc ca ti-ai consumat din timpul propriu pentru a face blogul aceasta. M-am gandit si eu, cum s-au gandit si altii, dar cumva nu ma puteam convinge sa imi irosesc timpul pentru mizeriile domnisoarei cercetatoare.
    In al doileaaa rand, ma folosesc de aceasta ocazie ca sa o intreb pe domnisoara de pe vintagepolice de ce cenzureaza comentariile care nu ii convin? daca tot detine dumneaei adevarul absolut in materie de, uf, aparent orice, de ce se teme de cateva cuvinte? care nu au fost niciodata de mahala, asa cum foloseste dumneaei cu incredere
    in al treilea rand, eu am sa adaug aici comentariul meu la articolul asta https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6203127294175286039&postID=3271190827941408194 de pe vintagepolice
    Nu demonstreaza nimic, dar in contextul respectiv era o gluma buna :D Era postat sub numele Freddy Krueger si suna cam asa: 'cizmele astea imi dau MIE cosmaruri'
    Come on, pretty funny, ha?
    Domnisoara cercetator nu a vrut sa mi-l posteze. Boooo!
    In al patrulea rand, could you please stop the ass kissing? Asta pentru domnisoarele care dintr-un motiv sau altul tremura de frica in fata vintagepolice si au inceput sa laude blogul peste limita penibilului. Este jenant si pentru voi, stiti asta, nu?
    That's about it.
    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  2. super..te felicit draga pt site.....mie mi-a stricat doamna vintagepolice deja imaginea..........poti sa io strici si tu iei,ca doar e atotstiutoare....sper ca vei lucra si tu la imaginea site-ului si-l vei face un site de succes....te pup draga,si revin curand

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Malice, am impresia ca ti-am postat mult prea multe comentarii nesarate pe blog (ca sa nu zic lipsite de inteligenta...)asa ca am inchis robinetul.De ce? Pentru ca e blogul meu si eu decid.
    Kira, imaginea ti-ai stricat-o singura.Sau nici macar de asta nu esti constienta?
    Va rog sa ma distrati in continuare, va promit ca va voi rasplati pe masura!
    Si nu va faceti griji, nu-mi poate strica nimeni imaginea. Dar banuiesc ca e mult prea complex pentru voi...LOL

    RăspundețiȘtergere
  5. Am decis sa sterg cometariul de mai sus pentru ca nu ma raportez la persoane cum este d-soara acuzata. As dori sa-i comunic numai atat: ca viziteaza bloguri vintage si persoane cu o anumita educatie in spate, persoane care raspund la mocirla d-soarei cu multa ignoranta,persoane care se distreaza grozav si li se face mila in acelasi timp cand vad ca persoane ca dumneaei au legatura cu educatia din Romania. O spun cu regret. Si cu mila.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca in seara asta o sa ma uit iar la Kill Bill.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. lol..dragele mele colege,banuiesc ca stiti din clasele primare ca este imposibil sa fim,in viata,pe placul tuturor.Mereu cineva(poate chiar noi)isi va exprima direct si deschis anumite remarci,critici sau injurii la adresa noastra.Bun,in tara asta toata lumea are dreptul la libera exprimare.Ba mai mult de atat,putem si noi face la fel fata de altii.
    Eu personal nu m-as baga la asta deoarece mi s-ar parea o acuta lipsa de timp si ocupatie..nici ca hobby macar,deja am vreo 5-6.
    Insa sunt persoane care se pricep la critica si carora le place critica.Sau 'analiza' mai bine zis,ca pe alocuri mai si lauda.
    Eu asemuiesc VP cu Mircea Badea. Jumatate din timp il urasc,cealalta jumatate in iubesc si ii sorb fiecare cuvintel. Mircea uneori ma amuza,alteori ma dezgusta,de multe ori ii dau dreptate si uneori mi se pare doar 'show-off'.
    Insa mereu il urmaresc,mereu ceea ce zice starneste replici,fie ele pozitive sau negative.Omul se face auzit.E emisiunea lui, parerea lui,si are dreptul sa spuna ce vrea muschiuletul lui(chiar daca e de porc uneori).
    La fel si Cristina de la VP.E blogul ei si scrie pe el ce are dansa chef.
    Intr-adevar,pare un pic neloial faptul ca si dansa detine un magazin vintage,INSA daca nu detinea,sigur se auzeau remarci de genul 'da..ce stie ea? E ca si cum un critic de muzica ar comenta o sculptura'. Chestia amuzanta este ca pana si tanti Floarea,femeia de servici,are dreptul sa critice acea sculptura...da,pana la urma nu trebuie sa ai o carca de studii in domeniu ca sa spui ca X iti place sau nu. Fie X si un blog vintage.

    RăspundețiȘtergere
  9. Petiţie împotriva (şi pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii...)
    destinatar: Guvernul României


    Legea nr. 298/2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii, precum şi pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21/11/2008, este vădit neconstituţională!!!

    Potrivit Art. 28 din Constituţia României, "secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil"!

    Ori, potrivit legii nr. 298/2008, autoritatea română chiar asta are de gând să facă - să ne asculte şi înregistreze convorbirile telefonice private, să ne citească şi arhiveze e-mail-urile şi SMS-urile şi să stocheze date despre numele, adresa fizică şi IP-ul celui care s-a conectat la internet, data şi ora la care s-a conectat, precum şi data şi ora la care s-a realizat deconectarea. Pentru ce şi în virtutea cărui articol din Constituţia României??! Să nu-mi spuneţi că cel despre siguranţa naţională...

    Vreţi să reînvie securitatea? Pentru asta au luptat "golanii" în decembrie 1989? Vreţi ca o ureche străină, de vulpe securistă, să asculte cuvintele dulci, de dragoste, pe care i le şoptiţi persoanei iubite, ori păsurile pe care i le naraţi părintelui? Dar glumele kinki pe care vi le permiteţi cu prietenii? Vreţi să vă fie violată legal intimitatea? V-aţi împăcat deja cu gestul de închidere a ochilor în faţa încălcării constituţiei de către iubiţii noştri conducători? Aţi răspuns cu "nu" la toate întrebările? Atunci... semnaţi petiţia de faţă!!!

    Noi, cei care vom iscăli această petiţie, cerem Guvernului României să anuleze această lege, care sfidează libertăţile şi drepturile democratice şi încalcă articolul 28 din Constituţia României, în virtutea cărui articol această lege 298/2008 este neconstituţională şi, ca atare, devine nulă.

    intra pe:
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html
    semneaza, nu ramane indiferent!

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnisoara VP, minti cu nerusinare :)
    Ce comentarii mi-ai postat pe blogul dumitale? Cred, dar cred, ca este unul, care nu ai observat ca ascunde ironie la adresa ta, si l-ai incadrat in categoria celor care te sustin.
    Boo, liar liar, pants on fire :) (at least they're vintage, right?)
    Dar asta nu te impiedica sa ma denigrezi, sustinand ca am avut comentarii nesarate si lipsite de inteligenta. Ce urat. Poate vrei sa iti sustii afirmatia, pentru a nu pierde din credibilitatea castigata.
    Honey Bunny, can you spell lame?
    XOXO
    Ah, si sa nu uit. Pana la aparitia VP nu era loc in comunitatea asta de rautate deschisa, de nevoia de ierarhizare, de ass kissing. Dar acum este. Consider ca beneficiile pe care le aduce VP (posibilitatea reclamatiilor publice vizavi de calitatea produselor) sunt depasite de limbajul si atitudinea de mediocritate pe care o manifesta domnisoara. As vrea sa cred ca nu suntem in mahala. Devine din ce in ce mai dificil.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar nu puteti pur si simplu sa va vedeti de vanzarile voastre, sa nu mai trimiteti produse sub standardele de bun simt si sa lasati comentariile astea?
    Singura chestie cu care sunt de acord este ca YVP ar trebui sa "urecheze" doar site-urile cu "vintage" in titlu, restul - e treaba lor ce vand si cum le catalogheaza.
    Dar faza cu vintage e foarte deranjanta pentru ca, asa cum face tot romanul, a aparut denumirea asta si v-ati inghesuit toate sa va auto-intitulati comercianti de vintage.
    Si ce semnaleaza ea sunt tocmai erorile de tip "vintage = vechi".

    RăspundețiȘtergere
  12. Malice, daca ai (inca) vreo indoiala ca scrii prost reciteste-ti textele de pe blogul tau personal. Daca-mi spui ca ai sub 12 ani poate te iert. Esti de o mediocritate care pur si simplu imi da fiori.
    In privinta comentariilor de pe blog e posibil sa te confundat cu alta, la fel ca si tine. Who cares? Voi, anonimele, sunteti cam toate la fel.
    Si nu mai insista cu "domnisoara" ca nu tine. Sau poate incercai sa fii ironica? Mai incearca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Errr
    Domnisoara VP, faci si critica literara? Ce relevanta au textele scrise de mine pe blogul meu personal? De unde si cu ce motiv a aparut aceasta divagatie? Te rog sa ramai asupra subiectului in discutie, si anume faptul ca minti cu nerusinare, cenzurezi comentarii, desi teoretic VP ofera un fel de rezolvare a problemelor intre proprietarii de bloguri cu vanzare si clientii lor si ar trebui sa existe macar un oarecare drept la replica.
    Chiar daca as avea 12 ani, asta nu ar schimba cu nimic faptul ca m-ai denigrat fara nici o baza solida. Eu pot sa am zero talent literar (e doar un blog, nu un roman :D) dar tu tot mincinoasa ramai :)
    Si ca sa evit situatii neplacute pentru tine in viitor, esti cumva doamna? Nu era mentionat in antet :D
    XOXO
    The Evil One
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  14. De vreme ce sunt doctor in filologie, cam cu asta ma ocup.
    Blogul tau personal iti reflecta stilul - plicticos, irelevant,plin de frustrari.N-am nevoie ca cei ce posteaza pe blog sa-si semneze comentariile, imi dau seama cine e si ce hram poarta fiecare anonim.
    Daca inca nu te-ai luminat, cenzurez ce vreau si pe cine vreau deoarece este blogul meu. Nu stiu ce e atat de neclar aici.
    Teoretic YOURVINTAGEPOLICE ofera ceea ce doresc eu sa ofere - chit ce e vorba de vintage, cai verzi pe pereti, marar si patrunjel sau certuri intre gospodine.
    Am vaga senzatie ca inca n-ai inteles cu cine ai de-a face. Dar te-as sfatui sa nu-mi ceri mie socoteala si nici sa nu-mi dai lectii de morala, te asigur ca nu e cazul.
    "The Evil One"? - aha, chiar ai 12 ani... LOL

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnisoara - nu ai spus nimic, deci presupun ca nu esti doamna - cu cine am de-a face? =))
    Am 12 ani. Draga mea, 'the evil one' este o nota de ironie, mai usor de remarcat pentru cei care au notiunea de cultura urbana americana. Tu nu o ai, aparent, asa ca inchide te rog frumos gurita de doctor in filologie. Si apropo de asta, in sfarsit aflam ce anume cerceteaza doamna cercetator - remarcabil. In Romania de astazi, in asociere cu stilul tau de a scrie, titlul asta nu inseamna absolut nimic, aparent orice prost il poate obtine.
    Si textele mele pot sa imi reflecte in continuare stilul ( e un blog mai femeie, tu intelegi?), care poate fi judecat de oricine in felul lui :D dar trebuie sa iti dau lectii de logica? Esti in continuare o MINCINOASA, indiferent de ce fel de persoana sunt eu si oricate frustrari as avea :)
    Intelegi explicatiile? Trebuie sa desenez mai departe? Daca ai putea, te-as ruga sa nu folosesti sofisme ieftine.
    Si inteleg faptul ca ai 32 de ani, dar 'LOL' denota, in societatea actuala, o usoara intarziere a intelegerii lumii virtuale. Este past-dated, daca inca nu ai aflat. Cu alte cuvinte, arata ca esti slow :)
    Cine iti da tie lectii de morala? Honey bunny, pentru mine esti o tzatza obosita, cu multiple frustrari generate de multiple lipsuri de o anumita natura, daca tii neaparat sa verbalizez ceea ce sopteste toata comunitatea (oh, da, se spune ca esti ********)
    Te las sa numeri stelutele :)
    Dar trebuie sa iti recunosc o calitate, devii amuzanta si as vrea sa iti multumesc, in sfarsit, dupa atata timp, ca ma faci sa rad :D
    Btw, penultima fraza m-a facut sa ma simt amenintata de o grupare mafiota. Esti cumva din 'vintage mafia?'. Of, babo :)
    XOXO
    Ruler of the Worlds,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  16. E bine ca razi, ce altceva ti-ar mai putea ramane? Esti doar o biata anonima...
    Incepe sa fie plictisitor sa-mi pierd timpul cu tine, nu percutezi nici cat un melc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hai nu plange:)
    Te rog eu
    Si nu te repeta, povestea cu percutatatul am mai auzit-o de la tine. A disparut inspiratia doamnei cercetatoare?
    Si tu cine crezi ca esti?:P
    Veveritza mica, nimeni nu da 2 lei pe tine. Constientizezi asta, nu? Blogosfera e nimic, e o lume virtuala, crezi ca nu poate dormi lumea noapte ca exista o cucoana care are un site?
    Toti suntem anonimi, este apanajul internetului. Nu ai inteles inca asta? Nu mai folosi argumente puerile, multumesc.
    XOXO
    THE Allmighty FoxGod
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu ma refeream la internet,pentru mine este o simpla distractie si nimic mai mult, un simplu moft de moment. Din pacate pentru tine ma refeream la viata reala... Aia in care tu ai program de la 9 la 17.Aia in care esti frustrata, disperata etc.
    Te agati ca scaiul de om cu comentariile tale penibile (care ma indispun, recunosc -mediocritate, frisoane si tot tacamul), revii cu aceleasi si aceleasi obsesii, locuri comune si ironii de doi bani.
    Si-mi vii mie cu "notiuni de cultura urbana americana", adica intri cu picioarele (pline de noroi) drept in teritoriul meu. Ca sa nu ma mai intrebi "de ce, de ce, de ce" ca un pisoi lesinat: doctor in filologie, specializarea literatura comparata, subspecializare cultura si civilizatie americana - Border Studies. Da, stiu ca nu-ti spune nimic. dar macar nu mai deschide gura cand nu ai idee cu cine vorbesti. Macar eu am avut bunul simt de a studia inainte de a-mi da cu parerea despre tine - ar fi o rautate din partea mea sa spun ca a fost o pierdere de timp, in definitiv esti si tu un personaj.
    Si-al meu sot n-are moaca de veveritoi, asa ca nu ma veveriti tu pe mine, n-ai de ce.
    Sa-mi fac si declaratia de avere?
    De percutat nu percutezi, asta e evident.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi cer scuze doamna cercetator, acum m-ati pus la punct. Mai femeie mai, tu chiar asa prostuta esti incat sa crezi ca e inteligent sa vii cu discursul de mai sus? Am sa iti explic pe bucati, sa intelegi de ce te-ai situat singurica intr-o situatie cel putin jenanta.
    In primul rand, tu chiar sustii ca este umilitor sa ai program de la 9 la 17? Tu realizezi ca jignesti totusi o mare parte din cliente, sustinatoare, proprietare de bloguri, etc? Este o rusine sa lucrezi? Iubire mica, nu toti putem sa facem poze in club A for a living :D (btw, for the love of god, incearca sa nu mai adopti atitudini de pseudopiti gen catarari pe masa - asta este o rugaminte generala).
    Next, cultura urbana americana. Nu te-ai prins vizavi de 'the evil one', cu tot doctoratul tau in filologie, ergo ti-am explicat, sa nu te zbuciumi la noapte din cauza asta.
    Si apropo de doctoratul in filologie, chiar nu cred ca inseamna mare lucru :) Incearca sa devii doctor in medicina, poti?:D
    Si ce daca ai sot? ASta este un argument? SERIOS? Ahahahahahahahahahaha.
    Da panseluta mica si delicata, fa si declaratia de avere, sa vada toata blogosfera ca tu ai si poti =)). Sau sau, mai bine, fa o poza cu o gramada de bani imprastiati pe covor si cu tine deasupra (oricum unele din pozele tale tind spre asta).
    Nu te mai repeta, te rog. A inteles toata umanitatea, iti place cuvantul a percuta, l-ai auzit tu odata spus frumos intr-un cerc si de atunci il folosesti de fiecare data cand vrei sa intimidezi. Well, boo hoo hoo, I'm not pissing my pants just yet.
    Pe final, sa iti explic eu ceva, din domeniul meu propriu (care o fi oare ala, pffff - vezi ca sunt o simpatica si iti las loc de alte denigrari in punctul asta).
    Tu arati lipsa de incredere in capacitatile proprii. Ai ajuns sa te explici in fata unei persoane pe care nu o cunosti, facand apel la argumente de genul 'eu am bani, sot, diplome', 'eu sunt cineva'. Este absurd si doar te coboara, pentru ca o astfel de nevoie de justificare denota incapacitatea de argumentare reala si de sustinere a discutiei initiale. Ai alunecat in penibil, speram sa rezisti mai mult :)
    XOXO
    Her Awesomeness,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  20. Ahahahahaha =))
    Veveritza mica, incapabila sa raspunzi, ergo adopti atitudine de copil?
    Si apropo, te repeti. Again. Cam limitata doamna cercetator (pana si in materie de injurii, cine ar fi crezut:D). Care a auzit de Q.E.D, dar il foloseste prost. Pentru ca nu a demonstrat nimic :)
    Dar am sa fiu o simpatica si am sa iti ofer o solutie ca sa scapi de angoasa pe care ti-o trezeste acest conflict: nu mai intra aici. Este irelevant ce scriu eu sau ce cred altii. Vezi-ti in continuare de cercetari, iesiri in club A, pozatul in pozitii mai mult sau mai putin penibile, cu alte cuvinte fii in continuare o doamna :)
    Asa nu iti vei mai pune intrebari de ce nu ti-a sarit nimeni in ajutor in acest conflict care te face sa suferi si iti pateaza onoarea. Asa vei putea sa dai in continuare sfaturi inteligente si pareri pertinente in minunata lume a hainelor vintage.
    Realizeaza te rog ca esti doar un motiv de amuzament, si asistenta s-a cam saturat sa intrebe cat va mai posta gasculita.
    Te-ai prins?
    XOXO
    Goddess of prunes,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca ai o obsesie cu Club A. Imi pare rau pentru tine dar nu frecventez astfel de bombe.De altfel se pare ca ai multe obsesii, din pacate pentru tine complet negative.
    Angoasa, conflict? Nu credeam sa ai (totusi) o imaginatie atat de bogata.Daca tie iti face placere... hai, mai las si eu de la mine, ce alta bucurie poti sa ai?
    De jucat cu tine ma joc cat am eu chef. Cand n-o sa mai am chef o sa-ti dai seama.
    "Goddess of prunes"? LOL - tu ai spus-o. Uscaciune mica si insipida ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am multe obsesii veveritzo. Making fun of lame is one of them :D
    Credeam ca in club A te cracesti asa artistic
    http://image.stylemob.com/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=251004&g2_serialNumber=2
    Nu e club A? Inseamna ca te cracesti artistic in alta parte :)Da unde faci tu clubbing printeso?:D (si acuma iti dai seama ca se pun pariuri - va scoate poza, nu o va scoate? poate sa fie pitipoanca in vazul lumii?)
    Si uhuhu, ce frumos te joci tu cu mine :D Pana acuma mi-ai cantat maneaua cu 'am bani, sot, diplome' Astept continuarea cu 'am valoare' Hai ca poti, stiu ca poti, esti doar cercetatoare :D
    Mai vreau, mai poti?
    'Goddess of prunes'... cum, cum sa iti explic? Este o ironie... sa repetam impreuna... ironie. Indica faptul ca mi se rupe de invectivul pe care l-ai aruncat :D
    Si de ce iubire, de ce trebuie sa aruncam cu rautati? Nu avem argumente? Nu ne mai duce creierasul? 'uscaciune mica si insipida?'. Imi ranesti sufletelul :D. Plus... tu ai 32 de ani, nu eu... si in locul tau nu as folosi cuvantul uscaciune prea des :D Pentru ca presupunem cu totii ce anume s-a uscat deja in cazul tau...
    Side note - LOL este lame. Intelege.
    A, a, inca ceva. Realizezi ca doar tu ai de pierdut in situatia data? Vrei sa iti explic de ce?
    More more more :D
    XOXO
    Bipolar stalker,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai un vocabular foarte interesant... demn de o persoana ca tine, cu progran fix si idei putine.
    Pitipoance, manele, Club A, obesesie pentru cizme rosii - cam asta ar fi portretul tau. Cu exprimarea pe masura (evident), plus asa zisa smecherie.
    Veverita cazuta din copac ce esti, daca n-as fi dorit sa fie vizionate pozele alea de ce as mai fi pus link-ul la profil?
    Daca sunt maritata si lucrez in cercetare crezi ca asta ma opreste sa ies unde am chef si cand am chef?
    Sfatul meu e sa mai pui mana pe o carte de gramatica, "invectivule" ce esti! Prune nu-i "pruna", inteligenta cosmica - singura pruna de pe-aici esti tu. De "plum" ai auzit?
    Plum nu e "prune" - sau trebuie sa-ti fac schema? Poate doar in cazul in care te referi la "pruna uscata" sau, generic, la "fruct stafidit" (ca si inteligenta ta de altfel). Si nu cred ca e cazul sa faci aluzie la varsta mea, nu am motive sa ma plang, crede-ma. Si pe aceeasi linie voioasa revenim la blog und etu cu manuta ta declari ca sari din pom in pom (de aici obsesia cu veverita, am inteles) si nu se prinde nicio craca de tine. Sa ma mai intreb de ce?
    Dar totusi insisti crezand ca eu o sa-ti las ultimul cuvant - uite ca n-am chef, dispretuiesc vietatile ca tine care isi imagineaza ca daca au gura mare scapa basma curata.
    Pana acum n-ai facut decat sa trag urmatoarele concluzii:
    1. esti o eroare ("Bine, eu sunt o eroare. Nu am dezvoltat suficient - sau poate am dezvoltat prea mult - capacitatea de a ma adapta. Si nu am obtinut nimic pana cand nu mi-am permis sa fiu, eu, eroare."). Sunt de acord, in principiu poate mi-ar fi fost mila de tine dar in momentul in care cineva isi permite sa imi incalce teritoriul (si sa mai si aiba pretentia de a-mi da mie lectii) o ia peste bot. Sper ca macar atat iti era clar.
    2.Frustrata (dau un singur citat, la intamplare, mai ales ca nici nu e chiar atat de nedigerabil, "Mars, da?
    Voi astia, crescuti in sufragerie, crescuti cu pachetel pana la 25 de ani sau mai mult, care nu stiti sa deschideti singuri o cutie de conserve.
    Mars in pana mea de inadaptati, mars in pana mea de imaturi.
    Voi astia care nu puteti sa aruncati cu cacat decat pe la spate, care nu sunteti in stare sa aveti o confruntare si sa va uitati in ochii omului pe care il amenintati.
    Mars daca nu esti in stare sa ma urasti si preferi doar sa latri cand nu ma uit. Mars cu fitele de elita ca in lumea reala esti un nimeni si daca pana acum nu ti-a spus-o nimeni am sa am eu grija.
    Mars si gata. Ma lipsesc."). Hello, nu te-am lasat eu cu cheia de gat in fata blocului.
    3. Asta la ce s-o mai trec? Spune-mi tu... "dealurile mele? Sa am bani ca sa imi pot cumpara libertatea. Daca ar fi gratuita da, banii nu ar conta. Dar libertatea este incredibil de scumpa. Si nu se mai cheama libertate aia dozata, in sferturi de weekend (pe care oricum ti le-ai promis somnului). Ce consider eu libertate acum? Nimicuri. Iarba la Amsterdam, 2 saptamani la munte (nu in cort), whiskey in oras fara sa iti numeri paharele in avans, blugii cumparati pe loc, din magazinul de fite care oricum aduce marfa overpriced dar s-a intamplat sa aiba ceva interesant, comenzi de carti pe net, sampon branduit, de farmacie, dar al dracului de bun, Brie cand mi se face pofta, thai cand se intampla, Red Bull la 5 dimineata cand nu mai are nici un efect cafeaua, imprumutat bani la prieteni fara sa astept sa mi-i dea inapoi in 3 zile, sa dorm pana la 3 fara sa scriu cerere de concediu fara plata, sa plec la dracu fara sa dau explicatii, sa dorm pe aiurea fara sa imi fac griji pentru periuta de dinti.".
    4.Cafea de ieri si sex prin bai? ("Friday, February 8, 2008
    sa dam vina pe parinti, pe sistem, pe cei din jur. noi, generatia viitoare. noi, viitorii medici, avocati, afaceristi, bla bla bla bla. noi ne spargem in cluburi, noi futem prin bai, noi dam cu piciorul, noi. suntem asa cum ne-ati facut. suntem mereu dezamagiti si mereu speram.")
    Deocamdata atat, nu ma apuc sa te disec ca alfel e jale... Si-o sa-ti si explic de ce, chiar daca nu vrei.

    Asa ca, draga veverita nerusinata etc.etc., recapitulam:
    - Gramatica limbii romane
    - reimprospatarea vocabularului limbii engleze
    - mai multa vioiciune in miscari
    - incearca sa ai mai multa imaginatie si un limbaj adecvat pentru pretentiile pe care le afisezi. Sau, in caz contrar, anunta-ma daca doresti sa ne injuram ca la usa cortului.
    - incearca sa intelegi cuvantul ironie inaite de -l folosi. Nu orice prostie care iti iese tie din tastatura este o ironie.
    - cand intri intr-o discutie amicala/conflict/razboi/cumdorestitusalnumestiblablabla cu cineva asigura-te ca stii foarte bine cu cine ai de-a face. Dupa cum vezi in radurile de mai sus, m-am documentat temeinic. Si nu-ti imagina ca ala e asul din maneca. E doar o biata dama.

    Si acum stiu ca o sa te intrebi "da' totusi de ce face asta? de ce sta de vorba cu mine daca sunt asa cum a zis ea mai sus?".
    Variantele de raspuns ar fi urmatoarele:
    1.Nu sunt chiar atat de tampita si asteapta sa ii demonstrez asta.
    2. A fost fascinata de cuvantul "veverita".
    3. Soarece-deoarece.
    4. Din plictiseala.
    5. Pe motiv de dusmani/manele/cluburi, intr-o logica sublim femnina.
    6. O doare burta si ma foloseste pe post de Dulcolax.
    7. Este psihopata.
    8.Isi doreste foarte mult un tomberon si s-a gandit sa instituie un concurs cu premii pe acest blog.
    9. Ma studiaza/diseaca/toaca/sfasie in interes personal.
    10. Alte motive, de la A la Z.

    Te las sa alegi si, dupa caz, sa iti pui maiestria la contributie.In cazul(improbabil) in care vei reusi poate te reprimesc pe Vintage Police.
    Sper ca n-o sa cedezi nervos tocmai acum.
    LOL

    RăspundețiȘtergere
  24. Ahahahahaha. Tu esti pur si simplu proasta :)
    Sa te luminez :D
    INVECTIV: http://dexonline.ro/search.php?cuv=invective
    PRUNES: http://en.wikipedia.org/wiki/Prune_(fruit)
    Si uite asa te-ai facut de ras, iarasi.
    Intelegi diferenta intre blog si jurnal? Nu? Se vede, dar te rog continua analiza pe text. Celor care au scris le face placere :D
    Nu mai sari litere cand tastezi, se vede ca scrii intr-un mod usor nervos ( eu ti-am zis iubire sa nu plangi, dar daca nu vrei sa ma crezi :P)
    Stim cu totii de ce faci asta :D Mai numara odata stelutele :)
    Acum cu toata seriozitatea din lume,te mai intreb odata, realizezi ca doar tu ai de pierdut din asta? Si mai important, intelegi de ce?
    Gimme more more more :*
    XOXO
    The Last Unicorn,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  25. My bet is on "El Comandante" or "Fire Club".

    RăspundețiȘtergere
  26. ScarletVinyl castiga aceasta runda: da, e Comandante. In Fire nu ma las tarata decat in situatii extreme, trebuie sa te rogi mult si bine de mine ca sa pun piciorul acolo... dar exista pe stylemob o poza (sau doua) si din Fire. Club A e insa mai oribil decat amandoua la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa, ca sa nu pierd timpul:
    1.INVECTÍVĂ, invective, s.f. Expresie violentă, jignitoare, ofensatoare, vorbă de ocară la adresa cuiva; injurie. ♦ Procedeu stilistic care constă în folosirea expresiei violente, agresive. – Din fr. invective, lat. invectivae.
    Deci, ca sa-ti intre bine in cap: singularul este "invectiva", pluralul "invective". Nu "invectiv" - asta e ADJECTIV. Deci sa inteleg ca nu cunosti diferenta intre substantiv si adjectiv. Ca sa te citez: "Indica faptul ca mi se rupe de invectivul pe care l-ai aruncat :D". Sursa este http://www.dexonline.news20.ro/cuvant/invectiva.html. Cauta si la "invectiv".

    2.prune 1 (prn)
    n.
    1.
    a. The partially dried fruit of any of several varieties of the common plum, Prunus domestica.
    b. Any kind of plum that can be dried without spoiling.
    2. Slang An ill-tempered, stupid, or incompetent person.
    intr.v. pruned, prun·ing, prunes Slang
    To make a facial expression exhibiting ill temper or disgust: "Their faces prune at the slightest provocation" James Wolcott.
    Deci prune nu e plum. Asa cum "pruna uscata" nu e totuna cu "pruna". Sursa este: http://www.thefreedictionary.com/prune
    Acestea fiind spuse am ajuns la concluzia ca imi pierd timpul cu tine.
    Asa ca singura solutie ar fi ori sa te trimit un pic inapoi la scoala ca sa te mai cizelezi. Dar n-am timp de asa ceva, pe anonimele ca tine le dau pur si simplu la o parte si trec mai departe. Chiar atunci cand stiu cine sunt - nici macar nu mi-a fost greu sa aflu, "veveritzo".
    In cazul in care mai doresti sa ma provoci bea ceva inainte, o sa ai nevoie. Poate ti se trezeste neuronul ala solitar.Desi n-ai dovedit vreodata ca ai avea vreunul.
    Mult succes la strans banii de sampoane/branzeturi si altele. De la 9 la 17, neaparat.
    Fluturas, nu mai ai aripioare... Te-ai prins?

    RăspundețiȘtergere
  30. Cristina
    Iubire
    Eu stiu ca tu ai plecat de la sat (nu stiu daca ai ascuns lucrul asta, sau ca e umilitor pentru tine, dar explica partial atitudinea de mahala). Stiu ca ai muncit din greu ca sa faci scoala la Bucuresti, ca deh, e capitala, si a fost ceva pentru o fata simpla ca tine sa ajunga acolo (yay!)
    De altfel, este laudabil (si am observat ca nu ratezi ocazii sa mentionezi ca ai luat doctoratul magna cum laude), cel putin in teorie, ca ai ajuns doamna cercetator.
    Mai stiu si ca ai atins si tu lumea modei, destul de timid si cam fara experienta, pe la tarzia varsta de 27-29 de ani, asta fiind unul dintre motivele pentru care esti acum atat de mandra ca in sfarsit ai si tu cateva hainute pe care sa le arborezi :)
    Felicitarile mele prepelitzo (daca nu iti placea veveritza:D) daaaar totusi poate vrei sa te opresti din a arbora drapelul prostiei. Observ ca te incapatanezi sa nu intelegi ce am explicat mai sus (subtilitatile sunt grele no?). Absolut jenant - dar te rog, mai explica un pic diferenta intre plum si prune (god woman, can you spell lame?) Nu intelegi diferenta dintre un blog si un jurnal, in continuare - si totusi nu e asa de greu, serios :D (dar in lipsa de argumente poti sa mai citesti un pic, nu se supara nici unul dintre autori :D) Si sa dai citate, peste citate, peste citate :)
    Neuron solitar, yawn. Esti originala pana la maduva.
    Din nou, nu iti mai jigni clientele/prietenele/etc care poate au totusi program de la 9 la 17. Este extrem de urat din partea ta si denota un snobism absolut gratuit. Mama ta cu ce program lucra? Majoritatea oamenilor chiar lucreaza cu program fix, nu este o rusine in asta, pricepi? Macar ideea asta sa o pricepi - and the world would be a better place.
    Te-ai prins tu prost :)
    Inca nu intelegi de ce numai TU ai de pierdut? Mai gandeste-te Cristina, nu e chiar ASA de greu :D
    XOXO
    The Joker,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  31. Inca putin si ajungi sa te tarasti perfect pe burta. Daca poti sa si dai din coada in acelasi timp poate iti dau o pruna. Desi nu prea meriti.
    Mai incearca. Cand o sa dai raspunsul corect mai vorbim. Asta daca o sa am chef sa ma joc cu tine, evident.

    RăspundețiȘtergere
  32. Aproape ca ma bufneste rasul, asta daca nu m-ar apuca frica... Oameni buni, voi sunteti intelectualii acestei tarii? Oameni cu doctorat? Ma duc luni sa imi predau diploma, in conditiile astea. Asemenea colegi de breasla nu vreau. Ce e cu limbajul asta de mahala?! Ce ati mancat stricat? Cred ca utilitatea acestui blog a fost dovedita. Ca sa nu mai spun ca prin comentariile pe care le-am vazut aici nu ati facut decat sa dati dreptate - cu toatele - celui care a infiintat blogul asta. Ma dor ochii si maselele de la ce am vazut/rontait aici (ca tot se vorbea despre veverite). Jenant! Patetic! Ce are a face conceptul de vintage cu balacareala de fata?! Cristina, scuza-ma, dar ntz ntz, fata draga! Cred ca tie iti place de fapt sa te certi - si oamenii astia ti-au dat prilejul perfect de a-ti etala vocabularul. Care nu are nimic in comun cu un doctor in filologie. Si apropo, ce legatura are de fapt un doctorat in filologie cu vintage? De ce te face asta atotstiutoare pe tine? Plus ca ti-am lasat niste comentarii la niste produse de pe site - cele pe care eu la incadrez la "porcul repro", ca sa te parafrazez. Ce repro? Niste chestii jenante luate cu 20 ron de la buticul din piata, de la chinezii care vand tot delul de pantofi ieftini, serios... Aici: http://yourvintagewardrobe.blogspot.com/2008/12/426-balerini-roz-animal-print-repro.html si aici: http://yourvintagewardrobe.blogspot.com/2008/12/425-pantofi-verzi-repro-anii-60.html . Cum sa vinzi asa ceva, si inca la suprapret?
    Tin sa fiu de acord cu proprietarul blogului acesta - unele din initiativele tale sunt absolut laudabile, dar cand cazi in patima logosului (hehehe...) de mahala ma infior. Si subscriu si la ideea ca faci concurenta neloiala, desi MV aducea niste argumente... Ori critica literara nu te mai satisface? As fi curioasa daca folosesti acelasi limbaj in cazul vreunei recenzii (asta bineinteles, daca faci recenzii...). Iar voi, restul de cititoare, dragele mele, exprimati-va si voi fara a folosi acelasi limbaj de mahala. Nu demonstrati nimic, decat apartenenta la aceeasi specie. Ah, da, si NU mai folositi bietele animale ca sa va jigniti una pe alta. Indemnati la "ura de specie", si in plus, credeti-ma, animalele acelea sunt de 1000 de ori mai bune decat oricare dintre noi. Hai sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu plange Cristina :)
    Inca putin si ai sa intelegi.
    XOXO
    Anonymously Yours,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  34. Geo Mihailescu
    1. Rasul si frica sunt doua manifestari absolut pozitive.
    2. Imi place sa ma cert. Dezvolta reflexele. rectific: ador sa ma cert.
    3. Pantofi ieftini mi se cer, pantofi ieftini dau - am cliente eco care doresc in mod expres sa nu fie articole din piele/blana naturala. Nu valoarea materiala le incadreaza in categoria vintage, ci modelul. "Repro" se refera la orice fel de imitatie (pana in anii '80) si nu ia in calcul nici calitatea, nici bunul gust. In ceea ce priveste pretul, acesta nu este stabilit de mine, sunt doar intermediar in acest caz (cam la tot ce vezi in categoria repro, nu doar incaltamintea). Colectia mea personala este axata exclusiv pe articole vintage.
    4. Evident ca specializarea mea nu are nicio legatura cu moda. Are legatura in schimb cu faptul ca intotdeauna fac ceea ce imi trece prin cap. Cum la un moment dat Mademoiselle Vintage mi-a pus exact aceeasi intrebare pe blog iti reproduc aici raspunsul:Eu am terminat Litere, master in literatura comparata, doctorat in literatura comparata si cum nicio dambla nu ramane nepedepsita, MAFED. Sincer, n-a fost cea mai buna alegere, partea de management nu ma intereseaza in mod deosebit. Cum timp liber am berechet, lucrez doua zile pe saptamana (asta cand stau in tara), daca am chef sa ma duc, pot sa fac tot ce-mi trece prin cap. Asta e de altfel si motivul pentru care nu m-am apucat la modul serios sa vand vintage (adica un site cum se cuvine sau chiar magazin) - bag bani in asa ceva si cand nu sunt cate 4-5 luni in Romania ce fac? Exact cu mi s-a intamplat cu firma (rame de tablouri, antichitati etc. - unde intra si vintage-ul meu - )- ok, are cine sa se ocupe de ea dar, in bucatica mea de vintage, n-am ce sa fac, sunt singura dintre cei trei parteneri care are de-a face cu asa ceva. Asta de la achizitie si pana la expediere. Asa ca momentan o iau ca pe o joaca.
    De moda in general ma ocup cam de pe la 12-13 ani, de vintage din 1990 cand am descoperit in Ungaria primul magazin de acest gen. In fine, e o poveste mai lunga...
    5. Ideea cu concurenta neloiala este o tampenie. Daca doreste alcineva sa deschida un blog in care sa discute despre vintage eu nu-l opresc. Dar ma indoiesc ca exista cineva capabil. In rest, am relatii de prietenie cu majoritatea proprietarilor de site-uri si bloguri vintage (pe care le poti numara pe degetele d ela o mana in realitate), nicidecum de "concurenta". Nu vindem morcovi in piata.
    6. Nu confunda ironia cu mahalaua, sunt doua chestii complet diferite. Sunt o persoana destul de violenta si in viata reala si n-am nici cea mai vaga intentie sa ma schimb.

    Malice, nu te mai agita atat cu stelutele alea, stiu cine esti. Nu stiu insa de ce ai impresia ca ar trebui sa ma intereseze.

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce dragut: de fiecare data cand intru pe-aici observ ca doamna/domnisoara Cristina e ultima care are de zis un cuvant :)) Mi se pare ca te agiti prea mult iar toata treaba cu "vai sunt doctor cercetator bla bla lucrez, ma spal pe cap cu bani" e de mai mare jena.
    Acum cateva luni (presupun cu aproximatie) gasisem site-ul Y.V.Wardrobe - m-am uitat putin si m-am ingrozit de produsele postate pe site: cizme kitsch, gentute si alte produse absolut oribile (sa nu mai pomenesc de suprapret). Din blog in blog, de pe YVW am ajuns pe VP, blog al carui initativa mi se parea grozava. Speram sa pot raporta si eu ce-am vazut pe YVW...ca sa imi dau seama dupa cateva minute ca una si aceeasi persoana detin ambele bloguri.
    Din chestiile pe care le vinzi, cu greu, 30% sunt vintage. Cat despre blog, o continua mahala al carui scop nu-l inteleg. Articole despre dentalerii & co. oricine poate da copy&paste, nu dovedeste ca ai studiat tu in persoana cum sta treaba.
    Plimbandu-ma pe blogul tau, m-a frapat pretul unei bratari albastre din sidef...75 lei (cred ca era 90 inainte). Ciudat, am aceeasi chestie luata cu 13 lei de pe ebiju.

    http://www.ebiju.ro/bijuterii/Bratara-din-sidef-albastru-466.html

    http://yourvintagewardrobe.blogspot.com/2008/11/308-bratara-din-sidef-natural-anii-70.html

    RăspundețiȘtergere
  36. One Happy Hippo, ca sa trecem peste tonul tau obraznic si peste parerile tale (care nu ma intereseaza), imi aduc aminte ca ti-am raspuns dupa ce am cerut lamuriri celor de la ebiju: se pare ca este pur si simplu un model asemanator, cele doua bratari nici macar nu sunt identice nici ca mod de constructie, nici ca nuanta. O simpla coincidenta. Bratara i-a apartinut matusii mele si a a fost achizitionata cam prin '75 -'76 din Brasov. Cuma matusa-mea e moarta din 2000 nu cred ca avea cum sa o cumpere de pe ebiju.
    Sfatul meu este ca daca nu va place magazinul sau daca nu agreati stilul blogului pur si simplu sa nu mai intrati. Clientii mi-i aleg eu si sunt mai mult decat suficienti iar printre cititorii blogului chiar nu am nevoie de babuini, exista destule persoane inteligente si culte care deja ma citesc.
    Nu ma impresioneaza cautatul nodului in papura si nici nu accept sfaturi (mai ales atunci cand nu le cer), dar mediocritatea chiar ma scoate din sarite.
    De altfel acesta a fost si scopul deplasarii pe acest blog, nu am nevoie de un anumit tip de persoane pe Vintage Police. Puteti sa va desfasurati in voie aici, sa va paruiti si sa-mi faceti mie trafic.Care oricum era deja mai mult decat substantial.
    Am fost avertizata inca inainte de a deschide Yourvintagewardrobe ca multi vor incerca sa-mi dea in cap. Doar ca nu ma intereseaza - ceea ce fac eu ar mai putea sa o faca o singura persoana din toti cei care se lauda ca au de-a face cu vintage (sau, cu indulgenta, doua. In rest puteti doar sa va dati cu parerea - iar cand parerea asta este simpla obraznicie consider ca e jenant sa explic iar si iar acelasi lucru.
    Daca detest ceva sunt oamenii invidiosi si mediocri care nu pot face nimic altceva decat sa maraie pe la colturi.Din pacate pentru voi stiu extrem de bine ceea ce fac si nu ma impresioneaza absolut deloc tampeniile voastre. Va avertizez totusi ca exista o limita.

    RăspundețiȘtergere
  37. Warning: mesajul de mai jos contine material obscen. Gestul este necesar in scopul cercetarii stiintifice :D Rog ingaduinta administratorului, pentru o lume mai buna :)

    Cristina, destul. Finalul ti-l servesc pe limba ta:
    Fa pizdo, esti o taranca cu lipsuri de toate culorile. Totusi minti cu nerusinare, bine ca unii stiu adevarul. Apropooo, pe matusa ta o chema Tamara? =)) Si daca tot stii cine sunt, mare grija in viata reala, poate ti-o iei, daca tot esti o persoana asa violenta :D
    (ahahahahahahahahahahahaha)
    Am zis, si iti las tie ultimul cuvant, sa ai macar o bucurie, daca orgasme nu (culmea, stiu si asta, oare cine sunt)
    P.S: din statistica de pe http://www.stylemob.com/index.php?author=bombarolo&tag_subject=me&selectId=924251#app=pagesize%3D9%26page%3D8%26author%3Dbombarolo%26tag_subject%3Dme%26%26doAjax%3D1%26rand%3D221255402%26selectId%3D7188
    te imbraci fix ca pula - si asta nu o zic eu, o zice umanitatea :D

    Acum, consider ca eu personal am demonstrat tot ce era de demonstrat in legatura cu tine. Pacat ca nu ti-ai dat seama, nici macar la sfarsit. Dar tu ia si adora acolo in continuare, cearta.

    P.P.S: nu imi mai da satisfactia de a plange in fata monitorului :)
    XOXO
    Anonymous and proud,
    Malice

    RăspundețiȘtergere
  38. Sigur ca ai demonstrat, exact cum zici tu. Chiar mai mult decat imi doream.
    D.

    RăspundețiȘtergere
  39. scuze ca ma bag in discutia voastra. Cateodata mai "navighez" prin diferite site-uri, bloguri, whatever si ma minunez de ce vad:D. Scuze, nu o zic intr-un mod ironic, dar acest blog parca este scos din cutia milei (cum se zice in tara mea). Nu prea vad care este rostul unei dispute publice, mai ales cand una din parti este asa-zisa "educata". nu cred ca are rost sa scriu realizarile mele, dar faptul ca am plecat din tara mea si am venit aici, in Romania, tocmai pentru a scapa de umbra familiei si pentru a ma descurca singura, nu este de neglijat. Realizari "educationale" sa zic asa sunt multe mentionez, ca am studiat demografie si farmacie si m-am ales si cu un Phd in turism (doar asa de amuzament) pentru ca oricum nu le folosesc mai la nimic. Doamna Cristina, din curiozitate am vizitat contul de pe StyleMob si fara nici o ofensa, astfel de poze eu postam la varsta de 15 ani :D. Stiu ca poate s-ar fi vrut a fi artistice, dar nu prea a iesit, iar unele frizeaza prostul gust. Intotdeauna am crezut ca persoanele care isi fac poze singure in oglinda sunt de un prost gust infiorator. Cat despre programul de munca, cei care lucreaza de la 9 la 5 sunt cei mai multi de pe lumea asta si practic ei ne fac viata mai usoara noua (imagineaza-ti ce s-ar intampla daca nu ar exista banci, farmacii, spitale - ce s-ar intampla daca toata lumea ar lucra doar 2 zile pe saptamana?). din cauza aceasta eu nu cred ca e cazul sa vorbiti cu superioritate pe tema aceasta, pentru ca prin munca dumneavoastra nu cred ca aduceti un mare beneficiu tarii.
    Sper sa nu fiu inteleasa gresit, eu nu caut cearta si nici nu am de ce:) e un simplu comentariu, pentru ca suntem intr-o tara libera si putem spune parerea noastra asa cum vrem :)
    Sa aveti o viata insorita si plina de succese si pace sufleteasca :)

    RăspundețiȘtergere
  40. YVW, semeni perfect cu profa mea de engleza din liceu: are aceeasi varsta, acelasi stil vestimentar, la fel de stearsa, la fel de nefericita (imi permit sa spun "nefericita" - desi, mai sugestiv este cuvantul in engleza "miserable", pentru ca numai o persoana nefericita "adora" violenta), a terminat Facultatea de Litere, replica ei, atunci cand cineva incerca sa o contrazica, fiind: "Cand o sa aveti voi studiile mele, atunci sa ma contraziceti" - desi, m-au frapat, de nenumarate ori, greselile de pronuntie pe care le facea. Si daca tot suntem la categoria greseli si daca tot pui accentul pe greselile "gramaticale" ale altora, imi asum riscul (?) de a-ti spune ca, pentru o persoana care scoate in evidenta, cu orice ocazie, ca a facut un doctorat, este rusinos sa omita atatea semne de punctuatie.
    Este pacat... o femeie, dupa 30 de ani, ar trebui sa fie rafinata, cerebrala, in nici un caz rebela. Atitudinea ta nu-ti rezerva un viitor stralucit. Dar banuiesc ca ar fi total inutil sa te gandesti ca o sa te transformi intr-o baba acra, urata de copiii din fata blocului, nu-i asa? Adevaratii oameni culti sunt subtili, de cele mai multe ori, nici nu-i observi si, in nici un caz, nu simt nevoia sa se apere de replicile "taioase" ale celor pe care ii considera mult inferiori lor.
    Referitor la VP, este un fel de "publicatie" de scandal, un CANCAN, ceva de prost gust, ceva care instiga la ura, ceva care instiga la "a adora cearta", o asa-zisa "militie" al carei "capitan" si-a insusit aceasta autoritate. Totusi, ai putea sa-ti motivezi comportamentul nejustificat de rautacios, prin faptul ca treci printr-o perioada critica - criza varstei de 30 de ani.
    Poate nu esti tu asa, dar asa lasi sa se vada ca esti.

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  42. MissM, te-as sfatui sa te ocupi de contabilitate, psihologia nu e pentru tine. Oricum, faptul ca "iti asumi riscul" e distractiv in sine.
    M-ai facut sa rad, ai o bila alba de la mine.
    Uitasem: asta e motivul pentru care nu are sens sa fiu indulgenta, prostia se plateste.
    Sper ca nu e nevoie de alte (si alte) note de subsol.

    RăspundețiȘtergere
  43. Economia nu inseamna DOAR contabilitate, daca tot ai adus vorba de prostie (vezi de a ta). Psihologia nu e de mine? Says who? Tu???? =)) "Superioritatea" ta autoindusa imi ia luciul, nu alta. Cine ti-a dat aripi? Sau te-ai nascut cu ele... Vad ca ai tu ceva cu "bilele"; cred ca e o trauma din copilarie. Nu mai are rabdare timpul, la 30 si (...) de ani, nu-i asa? Rabdare nu, numai riduri, gandul ca imbatranesti si ca te "alterezi" si la forma si la caracter, daca mai e ceva "nealterat" la tine... Din cate am vazut, nu prea, mai ai putin si te scurgi intr-o gura de canal.

    RăspundețiȘtergere
  44. A, si "te-as sfatui" sa-ti bagi bilele albe, cu violenta (asa cum iti place), in partea dorsala, ca poate iti faci si un lifting la fundul ala de vadana.

    RăspundețiȘtergere
  45. Cred ca ai probleme serioase... Imi pare rau ca esti lucioasa. Si inca un luciu de proasta calitate de vreme ce se ia atat de usor...
    N-ar fi bine sa-ti pui niste manecute?

    RăspundețiȘtergere
  46. Draga mea frustrata, nu eu sunt cea cu probleme, tu esti. Observ ca tu ai probleme in a intelege figurile de stil si cuvintele cu sens peiorativ... Esti doctor in literatura? Evident, esti doar o femeie ieftina, care se ascunde sub masca de SAVANT. Stai linistita, ca tine sunt multe... In caz ca nu postesti, serveste de aici ceva SPECIAL MADE pentru comunitatea femeilor "deosebite" din care, evident, faci parte:
    "Tu ar trebui sa fii tinuta sub cheie,
    Mai ai 3 operatii grele, de facut, sa fii femeie.(...)
    Orice barbat victimizat de-aici pana-n Siberia,
    Vede semnele clare, demascand progeria.
    Esti tot ce puteai fi si nu poti sa te schimbi,
    Iar BICHON-ul tau dresat, e stresat si nu da limbi. (...)
    O voce plictisita iti poate spune-n telefon,
    ca "ala nu-i chilot, e-o husa draguta de camion".
    Pus in situatia de-a te f**e, chiar si ultimul distrus,
    S-ar c**a pe el de frica, s-ar p**a pe tine de ras.(...)
    Acum, serios vorbind, la modul afectiv,
    Am nevoie de tine ca de-o gaura-n prezervativ."

    Vrei sa-i contactez pe baieti ca sa-ti dea o dedicatie live? De la ei o s-o servesti plangand, garantat.

    RăspundețiȘtergere
  47. Te agiti cam mult pentru una care nu e frustrata... Probabil ca ai si de ce dar te asigur ca pur si simplu nu-mi pasa.
    Cateodata insa e distractiv sa vezi cum se-agita cate una ca tine ca sa fie bagata in seama... Asta ca sa nu-ti pui intrebari inutile refritoare la faptul ca (totusi) iti raspund.
    Ma distreaza!
    Cand n-o sa-ti mai raspund va trebui sa deduci ca m-am plictisit.

    RăspundețiȘtergere
  48. "Cand o sa dai raspunsul corect mai vorbim. Asta daca o sa am chef sa ma joc cu tine, evident."

    Ai ramas in pana de replici? Pe parcursul a catorva post-uri ai repetat cam multe propozitii cu acelasi inteles.

    Nu va trebui sa deduc altceva decat ce am scris anterior. Pozele pe care le-ai uploadat cu manuta ta sunt mai mult decat graitoare. Suferi de schizofrenie catatonică, sau ce dracu'?
    Nu vreau sa mai aduc in discutie ca esti o stearsa, machiata cu vopsea de oua si coafata mop(matura)-style, ca mi se face greata... Ai mai luat lectii de punctuatie? Nu se vede. Hai, ca e maxim 40 lei/sedinta de meditatie, parol! Am vazut in ziar.
    "Frumusete", totusi, ia un Fenobarbital, nu stiu cine s-a agitat mai mult pe aici... Avand in vedere ca esti un mare "doctor" (ntz ntz ntz), era prea pacat sa nu te faci de cacat aici, zau asa! Pacat ca nu avem contact vizual... mi-ar face mare placere sa ma pierd in cearcanele tale adanci si negre...

    RăspundețiȘtergere
  49. Bai, dar ce bine iti sta cu lopata in mana! =))

    RăspundețiȘtergere
  50. Cristinica, vremea nulitatilor a cam trecut....Vezi ca a primit noutati la secondul de dupa colt, nu intarzia ca dupa aia nu mai gasesti hainutele alea pretioase ale "matusii", ca sa le postezi in chip de vintageuri. Hai, ca nimeni nu s-a prins ca borfaiesti toata ziua prin magazine second de cartier in cautare de "matusele" si "mosnegei". Cei 3 P iti apartin: Proasta, penala si penibila !!! Laaasa-neeeee !!!!Laaasa-neeee !!!

    RăspundețiȘtergere
  51. MissM (alias Giulias - apropo, ce lipsa d eimaginatie..., dupa ce ti-am vazut poza m-a cam apucat mila: grasa, ten unsuros, cosuri pe barbie, haine de la taraba, limbaj suburban... Provincie. Mahala.
    Asa ca te inteleg. Varsa-ti frustrarile cat doresti dar dupa aia te rog sa cureti, e prea multa mizerie in jurul tau. Individele ca tine nu-mi trezesc decat dispret. Si nu ma mai lua cu "draga" si "cristinica", nu ma impresionezi.
    Data viitoare incearca sa iti gasesti parteneri de joaca pe masura ta. Sau incearca sa te mai nasti inca o data.
    Oamenii prosti, invidiosi, meschini ma scarbesc. Ii dau la o parte cu mana si trec mai departe. Din cand in cand ma mai si amuz, e adevarat - probabil ca e o rautate din partea mea, ok, dar ma indoiesc ca ii pasa cuiva.
    Cuvantul cacat sa-l folosesti de cele de o teapa cu tine, banuiesc ca te reprezinta pe deplin.
    Doresti sa te tavalesti pe jos? Be my guest. Dar sa nu apari dupa aia si sa-mi reprosezi nu stiu ce. Nu de alta dar poate iti mai apare vreo buba.
    Si cand bufonul nu e bun stii cam ce pateste, nu?

    RăspundețiȘtergere
  52. Alias? :)) Te inseli. Cred ca nu-ti vine sa crezi ca mai sunt persoane (multe) care imi impartasesc parerea. Hmm...voiam sa-ti trimit pe mail fotografii cu mine ca sa te convingi ca nu ti-am scris de pe alte usere, dar m-am razgandit. Eu stiu cum arat (foarte bine, dealtfel) si imi sunt suficiente parerile celor care ma cunosc in realitate; de ce ti-as trimite o fotografie de-a mea? Sa te oftici? :))Imi asum tot ce am zis, mai putin fragmetul giulias.
    Ce a avut lumea de vazut, in ce te priveste, a vazut. Cuvintele tale nu ma atingi cu nimic, mahalagioaco (fetele batrane tot fete batrane si invidioase raman). Deocamdata, eu am 23 ani, nu 32. A, si am dat click pe profilul lui giulias si din cate am vazut, nu are nici o fotografie. Cine vorbeste de imaginatie bogata... Te-ai uitat in oglinda si mi-ai inventat chipul?? Daca esti atat de tare, afla ip-urile si atunci sa faci afirmatii (daca stii ce e ala un ip). Crezi ca daca aratam precum balacaresti tu, ma mai legam de aspectul tau fizic, de milioanele de neajunsuri pe care le ai si de lipsa totala de stil?? Eu imi vad de lungul nasului, spre deosebire de tine. Si da, sunt din provincie, din Iasi, mai exact; tu nu te poti mandri decat cu faptul ca esti din Bucuresti (desi, nu e o chestie cu care te poti mandri), in rest, esti o varza murata de Bucale.
    Si pentru ca ai o imaginatie debordanta si imi atribui anumite chestii total nereale (desi, eu m-am limitat doar la ce am vazut, nu am inventat), o sa-ti fac o surpriza, exact pe masura meritelor! Feedback-ul o sa fie pe masura, te asigur!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ah... adevarul e ca oricine ar putea sa fie invidioasa pe tine! Un ten lasat si gras, cearcane adanci si negre, un fund de vadana, un nas mare, make-up, atitudine si vestimentatie de traseista, si un deosebit gust in domeniul fotografiei...
    E cruda realitatea, traseisto, nu? Atat de cruda, incat paranoia (de care suferi, printre alte boli mintale) din tine mi-a inventat trasaturile! =))
    Da, eu as vrea sa ma nasc inca o data, dar doar pentru a te vedea imbatranind!

    RăspundețiȘtergere
  54. Si atunci fiinta asta cine e?
    http://s104.photobucket.com/albums/m167/bombaroloo/YOURVINTAGEWARDROBE/?action=view&current=ralucaam.jpg
    Eu zic ca ar fi cazul sa te mai uiti in oglinda...
    Poza e luata de la tine de pe site, mda.
    Nu stiu daca ti-am spus dar contabilii imi sunt antipatici in mod deosebit.
    Cand la asta se mai adauga ceea ce am spus mai sus (si nu am de gand sa mai repet)cred ca e de la sine inteles ca rezultatul e absolut tragic.
    Nu ca m-ar interesa, sunt milioane ca tine, una in plus sau in minus chiar nu conteaza.
    Faptul ca ma critici este un compliment. Nu, rectific: faptul ca cele ca tine ma critica e un compliment. Mare de tot.
    Inca o chestie: ai o obsesie cu batranetea. Stii de ce? Pentru ca esti deja batrana (in ciuda celor 23 de ani). esti frustrata. O sa stai toata viata la birou. O sa te ingrasi si mai mult. O sa te mariti cu unul la fel ca tine, cu burta si camasa albastra (apropo, pana si in treaba asta ai dat-o-n bara, sunt maritata de trei ani. O sa pui muraturi si-o sa faci copii. O sa-ti barfesti vecinele si colegele de serviciu.
    Pantofi de plastic, geanta de plastic, plase de cumparaturi, autobuz, mutra acra. Provincie. Functionareala. Sambata la film sau la vreo terasa soioasa.
    Cum iti suna toata chestia asta?
    Ramai cu ceva? Poate cu acreala...
    Nu-ti mai fa iluzii.

    RăspundețiȘtergere
  55. Referitor la fotografie, chiar ai dat chix ! =)) Si chiar n-are rost sa-ti spun cine e "fiinta"; oricum, nu meriti nici macar un scuipat de-al ei.
    Daca te grabesti ca fata mare la...
    Chiar ai simtit nevoia sa-mi spui de cat timp esti maritata, sa precizezi ca esti o "doamna" de trei ani? :)) Asa e la romani.
    Si vad ca esti batuta in cap definitv (poate ai alergie la barbatul cu care esti maritata de ataaata timp). DOMENIUL ECONOMIC NU INSEAMNA CONTABILITATE! SA-TI SPUN PE LITERE? EVENTUAL UN DESEN? Habar nu ai pe ce lume traiesti. Afla ca viitorul meu sot nu are burta si nici camsa albastra. Stiu ca vorbesti din proprie experienta, cu terasele soioase si cu muraturile si copiii... stiiiiu... Asa ai crescut! Mamica ta punea muraturi, iar taticul tau era un gras barbos care isi abuza copiii in timp ce mami era la birou (vezi ca inca mai ai ochii vineti si umflati). Faza cu acreala deja e expirata. Oricum, au ras prea multi de tine, pe oriunde ai dat cu tifla. Esti kitsch-ul, prostia si "fudulia" in persoana. Si, da, decat pantofii jegosi, "in stare foarte buna", care se gasesc pe blogul tau, ii aleg cu placere pe cei din plastic!!
    Tragica e doar situatia in care te afli tu. Stii tu, cainele e viteaz cand latra de dupa un gard... A, si te-ai uitat la voturile pe care le ai la mult-apreciatele fotografii? Hmm, banuiesc ca si acei oameni sunt prosti, right?
    Stiu sigur ca o sa ajungi o baba scarboasa (deja dai semne evidente), cu sprancenele inexistente si creionate cu dermatograf negru, ieftin, care o sa faca scandal in piete si in tramvai ca sa i se cedeze locul.
    Sunt tanara, frumoasa si perfect sanatoasa (si nu e nevoie sa-ti demonstrez), si imi face placere sa stiu ca-ti mai apare cate un rid, pe masura ce stai in fata calculatorului si te scremi sa mai scoti cate o poveste despre "viata ta fabuloasa". Nu te critic, este doar realitatea, m-am convins. Ai o problema cu provincia, retardato? Bucurestiul, oricum, e o adunatura de scursuri de prin toate gaurile tarii, adunate apoi, de prin Gara de Nord. Oricum, am vazut ca le ai cu lopata. Aia da, e o poza reusita!
    Have a nice fuckin' life!

    RăspundețiȘtergere
  56. "uite ca m-am apucat si eu de bloguiala. Nu stiu cat o sa ma tina, ca eu sunt de moda veche, obisnuita cu hartia (posibil liniata) si cu pixul....Mai fac antrenament la degete asa...Intre timp cred ca o sa ma duc sa ma spal pe cap, am scris destul pe ziua de azi, sase pagini din roman si doua pentru tampenia aia cu proletcultismul... din pacate se pare ca inca n-am obosit, o sa ma apuc sa citesc textul cronologiei. Cred ca vreo suta de pagini ar fi de ajuns...
    Publicat de sweetlemon la 10:42 0 comentarii
    Etichete: tampenii"

    Ai dreptate, mai fa cate o pauza, maniaco! Ia vezi, mergi si te spala pe cap, ca-ti pute parul (matura)! Sau... ai dreptate... esti "de moda veche" si banuiesc ca-ti speli parul o data pe saptamana, ca sa faci economie la apa.

    Gata, zvarcoleste-te in suc propriu ! Vezi, poate-ti raspunde ecoul!

    RăspundețiȘtergere
  57. Duduie, (Cristinica nu ti-a placut), afla ca eu chiar exist si ca mine sunt multe, care nu iti suporta prostia. O sa-mi completez profilul, pentru linistea ta sufleteasca, inteleg ca esti paranoia, dar sa nu-mi ceri si cnp-ul... Glumesc, bineinteles ca nu o sa mai ai liniste, te asigur eu... Ma mir ca o fiinta asa desteapta ca tine nu poate accepta realitatea. Defapt, sunt sigura ca ai trait pana acum intr-o lume in care toti te-au lingusit si nu ti-au spus verde in fata: chiar arati foarte naspa , fatuco si ai niste gusturi indoielnice, cel putin in materie de haine. Pentru nasul ala foarte mare si ridicat in vant, nu ai sustinere, din pacate si cazi in ridicol cand vrei sa te aperi cu orice pret. Cine se scuza se acuza. Si las-o mai moale cu studiile, vezi unde duc? Sa vinzi boarfe la mana a doua pe net. Vai, halal viata si cariera... Stii, vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri. De ce nu suporti contabilii, pentru ca iti dai seama ca ai gresit atunci cand ai ales sa imbratisezi calea celor culti si semidocti? Pentru ca iti dai seama ca nu o sa fii niciodata decat o profesoara amarata, cu haine ponosite, luata in ras de niste pusti? Ai o soarta naspa, dar nu te deplang, pentru ca prostia si infumurarea ta te-au dus acolo. Sa simti nevoia sa te fotografiezi singura in oglinda, cu picioarele ridicate, pe terasa cu berea in fata de amorul artei, e complet penibil si demn de pitipoanca.org.
    Am vazut ce ai scris de niste blugi jegosi de pe un blog, uite, iti mai dau niste idei, zic eu mult mai bune. Mai linge bine o lamaie, trage aer in piept, vezi sa nu fi mancat inainte si, curaj....:

    http://3.bp.blogspot.com/_Fqi7a4r6vNI/SblVRZ9mDcI/AAAAAAAAI_c/tOGFPS1eyfE/s1600-h/612a.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/_Fqi7a4r6vNI/SZvkzUyXIuI/AAAAAAAAG7I/RpaifWThMjE/s1600-h/521a.jpg

    Sper sa fii impartiala, chiar daca produsele astea in stare perfecta iti apartin, adica, in fine, donate de matusa...

    Vad ca s-a primit multa marfa pe la chioscurile cu boarfe, ai umplut blogul de ciurucuri. Si pozele is arta pura, doar ca ai omis sa aranjezi cearsaful ala botzit ca lumea, sau o fi un lait motiv...Hmmm...cine poate intelege profunzimea unora...

    RăspundețiȘtergere
  58. Cat efort ca sa-mi demonstrezi ca esti complet lipsita de inteligenta. Nu era necesar, mi-am dat seama de la bun inceput.
    N-ai absolut nicio sansa, in ciuda celor 23 de ani ai tai. Normal ca nu-ti dai seama, altfel n-ai fi asa.
    Dintr-un anumit punct de vedere e absolut tragic. Dezgustator. esti o fiinta inutil din toate punctele de vedere. Contabila de provincie care ajunge sa dea sfaturi...
    "Stii, vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri." - in cazul tau cred ca e vorba mai degraba de gaina care nu ajunge la graunte...

    RăspundețiȘtergere
  59. Vorbesti ca sa nu taci? Vorbesti sa arati cat esti de frustrata? Vorbesti ca sa te faci de ras? Vorbesti ca sa iti dai arama pe fata? Vorbesti ca nu te baga nimeni in seama? Pentru ce faci atata efort?
    Nu vezi ca nu mai stii ce sa spui, pentru ca nu ai argumente si comentezi aiurea despre orice, oricum, doar ca sa raspunzi, sa ai si tu un cuvant? Ce josnic...
    Eu zic sa taci si sa te ocupi in continuare de ceea ce ai invatat din cercetare: scotocitul boarfelor prin chioscuri,carpitul peticelor, de spalat, de calcat si pozat...
    Ca nimeni nu s-a prins ca asta faci, toti or sa creada in continuare ca esti o fata culta, cu inteligenta peste medie, frumoasa vai mama ei, talentoasa si bazata.
    Nu am inteles faza cu provincia, ce au oamenii care nu sunt din Bucuresti? Mai spune, ca sa priceapa toata lumea... Debitezi lucruri foarte interesante...

    RăspundețiȘtergere
  60. Aaaa....si (foarte important), poate totusi iti faci timp sa comentezi si despre jegurile postate de tine in chip de vintageuri in stare "perfecta"...

    RăspundețiȘtergere
  61. Giulias, ai o obsesie pentru jeg. probabil ca te reprezinta.
    Invata mai intai sa citesti inainte de a comenta ceva. Dupa care invata sa te exprimi. Imbogateste-ti vocabularul. Dupa care poate o sa ajungi si la capitolul argumente.
    "A fi provincial" nu coincide intotdeauna cu locul de unde vii. Si Bucurestiul e plin de provinciali. Provincialismul se refera la aerul de periferie, la vulgaritate, la inchistare, la prost gust, la caracterul limitat, la ignoranta crasa, la lipsa de educatie.
    Provincial te nasti indiferent daca e vorba de Bucuresti, Iasi sau Honolulu.

    RăspundețiȘtergere
  62. http://ro.wikipedia.org/wiki/Provincie
    Nu stiam ca esti atat de doxata si ai scris propriul DEX...

    Altfel nu-mi explic cum la "provincial" debitezi genul asta de explicatie.
    Pentru ca nu "provincial" te nasti, indiferent de locatie, ci "badaran", "infumurat", "jegos", "snob", "tupeist".... Tu trebuia sa intelegi (dar, din pacate...nu ai cum) ca a fi provincial nu are legatura cu atributele enumerate, ci este doar o tampenie inventata de niste tzoparlani care nu nimic de-a face cu valoarea.

    Da, si am o problema cu JEGUL (tu se vede ca nu ai, te simti in elementul tau in dezordine, vechituri, kitchuri si murdarie), la propriu si la figurat sau cum vrei tu...
    Si "ajungand la capitolul argumente", de unde ai impresia ca nu stiu sa citesc sau sa ma exprim? Cu vasta ta cultura, poti sa-mi "argumentezi" ce nu e bine??

    Sau, iar vorbesti ca sa nu taci??....

    RăspundețiȘtergere
  63. Se pare ca tu de sens multiplu n-ai auzit (dar nici nu ma mir). Sens propriu, sens figurat - chestiile astea iti aduc aminte de ceva sau n-ai mai trecut pe la scoala?
    Ia uite aici:
    PROVINCIÁL, -Ă, provinciali, -e, s.m. şi f., adj. 1. S.m. şi f. Persoană care locuieşte în provincie sau este originară de acolo; p. ext. persoană cu apucături sau cu deprinderi stângace, naive. 2. Adj. Care aparţine provinciei, privitor la provincie; propriu provinciei şi locuitorilor ei; care se găsesc în provincie; provincialist. [Pr.: -ci-al. – Var.: (înv.) provinţiál, -ă s.m. şi f., adj.] – Din lat. provincialis, fr. provincial.

    PROVINCIÁL adj. provincialist.

    PROVINCIÁL adj. provincialist.

    provinciál s. m., adj. m. (sil. -ci-al), pl. provinciáli; f. sg. provinciálă, g.-d. art. provinciálei, pl. provinciále

    PROVINCIÁL ~ă (~i, ~e) 1) Care este caracteristic pentru provincie; de provincie. 3) şi substantival Care locuieşte în provincie; din provincie. 3) fig. (despre persoane sau despre manifestările lor) Care vădeşte lipsă de rafinament; necioplit. [Sil. -ci-al] /lat. provincialis, fr. provincial

    PROVINCIÁL, -Ă adj. Din provincie. ♦ Caracteristic provinciei sau provincialilor. ♦ (Depr.) Simplu, înapoiat. // s.m. şi f. Locuitor (originar) din provincie. [Pron. -ci-al, var. provinţial, -ă adj., s.m.f. / cf. fr. provincial, lat. provincialis].

    PROVINCIÁL, -Ă I. adj. caracteristic provinciei, provincialilor. II. s. m. f. locuitor din provincie. ( lat. provincialis, fr. provincial)
    Mai ai nevoie si de alte argumente?
    Nici macar limba romana nu o cunosti cum trebuie si mai ai neobrazarea sa deschizi gura in fata mea!
    Cei ca tine ar trebui totusi sa-si cunoasca locul, nu crezi? ignoranti cu gura mare am vazut destui la viata mea si crede-ma ca nu ma impresioneaza. Cand e cazul ii pun la punct si atata tot.

    RăspundețiȘtergere
  64. Se vede ca intelegi doar ce vrei tu, vezi ca ti-au mai ramas niste randuri din urma pentru care inca nu ai argumente (jegul , kitchul, tupeul ordinar, infumurarea, subiectivismul ...). Daca nici acum nu ai inteles, ITI CEREAM ARGUMENTE PENTRU CATEGORISIREA UNOR PERSOANE DREPT PROVINCIALI (iar intelesul, indiferent ca apare sau nu in dex), am spus ca este inventat de tzoape ca tine, care isi fac fotografii in oglinda de la baie, cu caciuloi de tzatza pe parul nespalat si tuns cu sapa (sau lopata...), cu tencuiala pe fatzalau, cu gratia unei vaci din grajd, cu privire tampa, cu haine pline de jeg si roase de molii, care se scobesc de ultimul banut pentru a sta cu o sticla de cola in mana intr-un club si care cred CA CA ele nu mai este nimeni.Daca ai avea cultura aia pe care o pretinzi, ti-ar fi rusine sa pronunti cuvantul provincial cu alt sens decat cel de baza, deoarece, cu mult timp de a exista o capitala numita Bucuresti, existau si inca mai sunt alte capitale ale culturii, bunului simt si respectului intre oameni: Iasi, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucovina, Maramures. Mi-e sila de prostia si tupeul tau ordinar, pentru ca altceva decat o nulitate blonda si tembela nu esti.
    Consider ca mi-am pierdut suficient timpul cu o vita incaltata ca sa-ti mai acord vreo atentie. Ramai in mocirla ta de boarfe nespalate si frustrari, pentru ca te prinde cel mai bine.

    Ok, acum sper ca ti-am oferit un orgasm (nu te bucura....intelectual), si m-am exprimat pe masura asteptarilor tale semidocte.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mancatoarea de seminte din fata blocului a grait...
    Ti-ai facut singura portretul:"jegul , kitchul, tupeul ordinar, infumurarea, subiectivismul ..." Ma rog, kitsch-ul...
    probabil ca dintr-un astfel de mediu ai aparut. Murdarie fizica si mentala, saracie, invidie, prostie, ignoranta as mai adauga eu. Asta n-o sa te duca la nimic bun. Poate cel mult capeti un post de femeie de serviciu. Din aia care trebuie ciomagita pentru ca baga gunoiul sub covor. Asa ai fost invatata, asa te comporti. Mentalitate de sclav care saliveaza pe la mese. De aia nu capeti niciodata nimic.
    Invata sa citesti, ti-am mai spus. Nu ca te-ar ajuta cu mult...
    La revedere, mi-a facut placere sa-mi vad bufonii cum se tavalesc prin noroi. Trebuie sa recunosc ca de fiecare data e o experienta delicioasa, ma distrez copios. De aia imi pierd din cand in cand timpul cu cate una ca tine, e o experienta care ma binedispune.
    Tanti nemici, tanto onore.
    Apropo, nu pot sa ma abtin: toanto!

    RăspundețiȘtergere
  66. asta cu politzia ei e dusa rau, plus ca e proasta din cale afara, habar nu are ce vb, acuza pe toata lumea fara motiv, si se bazeaza pe faptul ca o sustin altele ca ea.

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu e de mirare ca mai toata politzia romana e proasta, incapabila partinitoare si corupta , iar asta "veche" militzia de pe acest blog nu face exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  68. "Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded." :)

    RăspundețiȘtergere
  69. intrati pe http://yourvintagepolice.blogspot.com/ sper sa fi si u fericita ce i sa intamplat blogului.... :)) am avut eu grija de jegoasa aia care se credea mare desteapta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  70. Nu-i asa? Sa vezi ce grija o sa am eu de tine de-acum incolo
    Da' nu cred ca la zdup te lasa sa intri pe net...LOL

    RăspundețiȘtergere